The Madhouse

Voor ADG Dienstengroep geven we vorm aan het ADG Congres.

adgcongres.nl
Foto's door Dirk Kreijkamp

In 2021 organiseerde ADG dienstengroep de 11e edtie van het ADG-Congres. MarcelvangalenDesign ontwikkelde off- & online invulling voor het thema "The Madhouse".
ADG Congres
Dit was de 11e editie; het gekkengetal. Een ideaal moment om terug te blikken op 11 jaar gekkenhuis. Zo schoot Elon Musk een Tesla auto de ruimte in, de ijskappen smelten, smartphones veranderden ons dagelijks leven drastisch en de ontwikkeling van Quantum Computers is begonnen. Traditioneel worden deze gebeurtenissen weergegeven in kranten. Kranten en media zijn de inspiratiebron geworden voor de vormgeving van dit bijzondere congres.
The Madhouse
The Madhouse
Into the Unknown
Oorspronkelijk zou het ADG Congres zou plaatsvinden in 2020, maar is door de coronacrisis twee keer verplaatst. Het thema ‘The Madhouse’ werd zo nóg relevanter dan het jaar daarvoor. De uitwerking is daarin meegegroeid. Niet alleen keken we terug op 11 jaar gekkenhuis, maar ook naar het heden en de toekomst. Want wie bepaalt het verschil tussen gek en geniaal? Social Media? Of toch de wetenschap? Is het allemaal fake news? En hoe ziet leiderschap er eigenlijk uit in deze tijd?
Into the Unknown
The Madhouse
The Madhouse
Into the Unknown
Het doel van het ADG Congres is om te verrassen, te inspireren, en mensen uit te dagen om voorop te lopen. De vormgeving bevatte zowel fake boodschappen als referenties naar de teksten van de sprekers. Ze versterkten de boodschappen van het thema, het congres, en zetten aan tot nadenken over goed leiderschap in deze gekke tijden.
The Madhouse
The Madhouse
De bezoeker heeft het congres een uitstekende beoordeling gegeven. Welk event kunnen we voor jou vormgeven?
Neem contact op
Samen creëren we het verschil