fraai

Biomimicry is de wetenschap en de techniek van het imiteren van biologische 'ideeën' in de natuur, om menselijke toepassingen uit te vinden, te verbeteren of duurzamer te maken. Fraai Biomimicry maakt gebruik van 3,8 miljard jaar evolutie om de beste toepassingen van de evolutie te gebruiken in haar ontwerpen. Wij vertaalden deze filosofie naar een passend logo en website.
Bekijk de website
gekko
gekko
Zo bestaat er plakband dat gebasseerd is op de voetjes van Gekko's, komt het idee van klittenband van een plantensoort en zijn termietenheuvels in staat om ook bij hevige temperatuur schommelingen een constante binnen-temperatuur te behouden.
Fraai
Fraai laat de slimme aanpak van de natuur veelvuldig terugkomen in haar ontwerpen. Om dit samen te vatten in een logo en visuele identiteit hebben we de zogenaamde 'Gouden Ratio' terug laten komen in het logo. De Gouden Ratio is gebasseerd op de Reeks van Fibonnaci. Beiden komen veelvuldig terug in natuur en design. Door dit element te combineren met de typische vlakverdeling van bouwtekeningen maakten we een logo waarin architectuur, creativiteit en design goed naar voren komen.
golden-ratio-plattegrond
golden-ratio-plattegrond
fraai
fraai
Om de projecten van Fraai Biomimicry een mooie plek op het web te geven ontwikkelden wij een bijpassende WordPress website die gebruik maakt van de zelfde elementen.
Fraai
Fraai
Fraai
Wil je ook jouw verhaal vertellen met een passend logo en bijbehorende website?
Neem contact op
Samen creëren we het verschil