Dappre Clubs
Dappre Clubs: de beweging die verbindt.
In het voorjaar van 2022 is onder de naam “Scoor voor je Club”, de Dappre Clubs beweging gelanceerd. Met als motto: “Koop lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf”. Dappre Clubs draagt als instrument bij aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties tot één samenwerkende en elkaar versterkende gemeenschap. Daarbij wordt de privacy van alle deelnemers gerespecteerd. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en voeren ze zelf de regie over hun gegevens.
De missie van Dappre Clubs is het faciliteren van maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen met een digitaal ecosysteem op basis waarvan avg-proof communicatie en structurele financiering mogelijk wordt. Op die manier wordt het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!"
Dappre Clubs over ons
Vanaf het eerste moment is MarcelvangalenDesign nauw betrokken geweest bij de conceptontwikkeling van Scoor voor je Club. Over de volledige breedte van dit project zijn we vervolgens verantwoordelijk voor de vormgeving en uitvoering van communicatie, app, website en andere uitingen.
flyers
Naast informatie over de Scoor voor je Club beweging bevat de website een handige toolkit waarmee ondernemers en clubs eigen communicatiemateriaal kunnen maken en bestellen. De website sluit naadloos aan bij de Dappre app.
svjc_toolkit_socialmedia
Dappre Clubs wordt ontwikkeld door Dappre, een ‘Sociale Onderneming’ die digitale oplossingen ontwikkelt o.b.v. het Qiy Afsprakenstelsel. Naast de off- en online promotie van Dappre Clubs werken wij ook constant aan het verbeteren van de UI en UX van de Dappre App.
svjc_xd
Dappre Clubs groeit. Dagelijks zijn er nieuwe aanmeldingen en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Heb jij ook behoefte aan creatieve input voor on- en offline communicatie?
Neem contact op
Samen creëren we het verschil