Scoor voor je Club
Scoor voor je Club: de beweging die verbindt.
In het voorjaar van 2022 is de Scoor voor je Club beweging gelanceerd onder het motto: “Koop lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf”. Scoor voor je Club als instrument wil bijdragen aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties tot één samenwerkende -en elkaar versterkende- gemeenschap. Daarbij wordt de privacy van alle deelnemers gerespecteerd. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en voeren ze zelf de regie over hun gegevens.
De missie van Scoor voor je Club is het faciliteren van maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen met een digitaal ecosysteem op basis waarvan avg-proof communicatie en structurele financiering mogelijk wordt. Op die manier wordt het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!
svjc_over_ons
Vanaf het eerste moment is MarcelvangalenDesign nauw betrokken geweest bij de conceptontwikkeling van Scoor voor je Club. Over de volledige breedte van dit project zijn we vervolgens verantwoordelijk voor de vormgeving en uitvoering van communicatie, app, website en andere uitingen.
flyers
De Plaatsen
De Plaatsen
De Plaatsen
De Plaatsen
Naast informatie over de Scoor voor je Club beweging bevat de website een handige toolkit waarmee ondernemers en clubs eigen communicatiemateriaal kunnen maken en bestellen. De website sluit naadloos aan bij de Dappre app, waarin het Scoor voor je Club programma is opgenomen.
svjc_toolkit_socialmedia
Scoor voor je Club wordt ontwikkeld door Dappre, een ‘Sociale Onderneming’ die digitale oplossingen ontwikkelt o.b.v. het Qiy Afsprakenstelsel. Naast de off- en online promotie van Scoor voor je Club werken wij in opdracht van Dappre ook constant aan het verbeteren van de UI en UX van de Dappre App.
svjc_xd
Scoor voor je Club groeit. Dagelijks zijn er nieuwe aanmeldingen en daar zijn we natuurlijk erg trots op. Heb jij ook behoefte aan creatieve input voor on- en offline communicatie?
Neem contact op