nummer 17 Open in browser
TAMI – Een professioneel en betrouwbaar alternatief voor conventionele rechtspraak.

Recent is het Technology Arbitration & Mediation Institute (TAMI) opgericht – een stichting met als doel een alternatief te zijn voor de rechtspraak. 

Het verzoek om dit instituut op te richten komt vanuit de bedrijven in de technologie, de gemeente Eindhoven, Brainport Development en advocaten die voor technologiebedrijven optreden. MarcelvangalenDesign kreeg de mooie taak om  deze nieuwe stichting een gezicht te geven.

Technologische vooruitgang wordt vaak tegengehouden door geschillen. Complexe procedures en langdurige processen maken dit nog erger. TAMI probeert geschillen te voorkomen en zo nodig snel op te lossen zodat betrokken partijen vlot weer verder kunnen. 

Wij mochten aan de slag voor het ontwerp van de TAMI huisstijl, waar we een keuze hebben gemaakt voor juist een kleurrijke vormgeving met organische vormen. Zij geven de kernwaarden van TAMI goed weer: toegankelijk, empathisch en betrokken.

Rechtvaardigheid, bemiddelen, en vooruitgang niet tegenhouden door geschillen zijn onderwerpen die samengevat zijn in het beeldmerk.  

Naast informatie over TAMI biedt de website binnenkort ook de mogelijkheid om een expert in een of meerdere vakgebieden te zoeken. Zo vind je snel de arbiter of mediator die bij jou past.

Meer informatie vind je op www.tami.nl

instagram vimeo
MarcelvangalenDesign

Eindhovenseweg 22a, Boxtel
Netherlands

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Afmelden kan via onderstaande link.

Afmelden