Open in browser

MemorySticks by MarcelvangalenDesign

MarcelvangalenDesign is een multidisciplinair ontwerpbureau met een focus op duurzame en verantwoorde ontwerpen. Met die focus proberen we anders te kijken naar producten en processen.

Zo viel ons op dat de levensduur van een hockeystick relatief kort is. Na veel doelpunten, strafcorners en onderscheppingen is iedere hockeystick een keer aan vervanging toe. Maar wat gebeurt er met de oude sticks? Deze liggen ongebruikt in een kast of worden weggegooid.

Dat vinden wij bij MarcelvangalenDesign zonde. Wij hechten waarde aan materiaal, versleten kleuren en gebruikssporen.

En daarbij: wat is er mooier dan al het bloed, zweet en tranen, mooie en/of zware momenten van je club gecreëerd met deze sticks, te vereeuwigen in een fraai lichtobject. Daarom hebben we de Memorysticks-lamp ontwikkelt.

De gebruikte sticks hebben extra charme omdat ze doorleefd zijn en historie hebben. Iedere stick is uniek, door de slijtage en diverse kleuren van stick en handgreep.

Voor vragen naar de commerciële mogelijkheden om deze objecten bij te laten dragen aan de clubkas, kun je contact opnemen via info@mvgdesign.nl

De Memorystick-lamp biedt plaats voor 15 hockeysticks en is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

  • bouwpakket
  • geassembleerd zonder hockeysticks
  • of volledig geassembleerd incl. gebruikte sticks

De lamp is opgebouwd uit twee ringen met uitsparingen om de sticks in te plaatsen. De ringen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal, triplex, en carbon.

Supportersticks

Behalve de lamp hebben we ook gekeken naar andere functies die een gebruikte hockeystick kan vervullen, bijvoorbeeld de Supporterstick. Als supporter van je favoriete club of van je (klein)kind breng je behoorlijk wat uurtjes langs de lijn door. Met de handige zadelvormige add-on voor op een hockeystick kan dit een stuk comfortabeler.

Gebruik je eigen hockeystick of een oude stick van je club om een ‘Supporterstick’ te maken. Natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in diverse (club)kleuren.

Interesse in één van de producten?

Mail dan naar info@mvgdesign.nl of bel +31(0) 411-671957

instagram vimeo
MarcelvanGalenDesign

Eindhovenseweg 22a, Boxtel
Netherlands

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Afmelden kan via onderstaande link.

Afmelden