View in browser
Digitale klanten- en cadeaukaarten altijd bij de hand met Dappre

MarcelvangalenDesign werkt al geruime tijd voor Dappre en de gelijknamige app. Sinds het begin van dit jaar hebben de makers van Dappre het roer omgegooid en is het accent gelegd op functionaliteit die voor iedereen dagelijks gemak biedt. 

Dappre is dé app waarmee je al je klanten- en cadeaukaarten kunt scannen en dus altijd bij de hand hebt! Iedereen maakt zijn of haar eigen Dappre waardevol door het toevoegen van kaarten die normaal in je portemonnee zitten of die je altijd thuis laat liggen.

Dappre is extra bijzonder omdat het privacy en security hoog in het vaandel heeft staan en werkt in lijn met de Qiy Trust Principles, zoals ontwikkeld en beheerd door de Qiy Foundation.

VVV Cadeaukaarten

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het kunnen toevoegen van cadeaukaarten in Dappre. Vanaf volgende week kunnen iOS en Android gebruikers ook cadeaukaarten toevoegen, te beginnen met alle VVV Cadeaukaarten: de VVV Cadeaukaart, de VVV Dinercheque en VVV Lekkerweg.

Iedereen die wel eens een cadeaukaart heeft gekregen kent de ergernissen vast wel; wat is het saldo op deze kaart en waar kan ik de kaart besteden? Deze 2 grote ergernissen zijn verleden tijd. Dappre toont het actuele saldo van je VVV Cadeaukaarten en geeft je direct inzicht in waar je de kaart kunt besteden; zowel in de winkel als op het web.

MarcelvangalenDesign wordt door Dappre betrokken in de intensieve fase van prototyping, de user experience designs en de user interface designs. MarcelvangalenDesign was al verantwoordelijk voor de Dappre huisstijl en de Dappre website die de komende weken natuurlijk ook een flinke update krijgen om alle nieuwe functionaliteiten onder de aandacht te brengen van zowel de gebruikers als de afnemers van de het zakelijke potentieel van Dappre.

We zijn er bijna ;-)

Zoals het met een app als Dappre gaat, zeggen we vandaag dat we er bijna zijn en weten we tegelijkertijd dat Dappre nooit af is. Dappre zal constant worden verbeterd en uitgebouwd met nieuwe functionaliteit. Vanuit MarcelvangalenDesign blijven we met veel overgave werken om de ambities van Dappre vorm te geven op een manier die gebruikers blij maakt!

Maar zoals een eeuwenoud spreekwoord zegt: 'The proof of the pudding is in the eating', dus ervaar zelf of we in onze missie geslaagd zijn en ga lekker aan de slag met met het toevoegen van cadeaukaarten en laat je in de zomer verrassen door een update die gebruikers de regie geeft over het kunnen verkrijgen van persoonlijk aanbod op maat terwijl je als gebruiker anoniem kunt blijven!

Download Dappre

Via dappre.com/download of in een van de stores!

instagram vimeo
MarcelvanGalenDesign

Eindhovenseweg 22a, Boxtel
Netherlands

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we je als relatie van MarcelvangalenDesign willen informeren. Wil je de updates niet meer ontvangen? Afmelden kan via onderstaande link.

Afmelden