Zwemvest
Zwemvest 2

Zweminnovatie voor kinderen

Voor de jongste zwemmers onder hebben wij een prototype ontwikkeld voor een intelligent zwemvest. Het is een uniek product dat gebruik maakt van sensor-technologie in combinatie met draadloze communicatie en dataverzending in een natte omgeving. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden voor spelelementen tijdens het zwemmen of voor het verbeteren van zwemtechniek.

De focus van het prototype zwemvest is kinderen beter en sneller te leren zwemmen en tegelijkertijd het zwemplezier vergroten. Het vest is gemaakt van Smart Materials/Textiles. Door middel van flexibele, waterdichte sensoren kan het zwemvest onder andere de hartslag, snelheid en versnelling meten.

Zwemvest 1
Zwemvest 1

De zwemprogressie is op afstand te zien via LEDs en de sensoren in het zwemvest worden op afstand uitgelezen. De data wordt zichtbaar gemaakt op een interactief dashboard. Naast het bevorderen van het leerproces zijn we ook bezig met het ontwikkelen van leuke interactieve spelelementen die we aan het vestje kunnen toevoegen.

Maar genoeg
over ons

Wat is jouw verhaal? Heb jij een idee voor een maatschappelijk verantwoord project? Zoek je manieren om je product te verduurzamen? Of een passende branding voor je off- en online uitingen? Laat het ons weten. We denken graag mee.

Creatieve stagiair(e)s gezocht!

Zoek je een stage waar je creatief kunt zijn en eigen ideeën meer dan welkom zijn? Vind je het leuk om ervaring op te doen in verschillende projecten op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, animatie, UX en meer? Kun je een beetje werken met Photoshop, Illustrator, Indesign, XD en andere Adobe Apps? Kom dan bij ons team! We horen graag van je.

Nieuwe collega gezocht! 😀

Ben jij een Front-End Developer met design skills?

o.a: HTML JavaScript SASS PHP Vue.js WordPress Git