THE MADHOUSE

Voor ADG Dienstengroep geven we vorm aan het ADG Congres.

www.adgcongres.nl
Foto's door Dirk Kreijkamp

In 2021 organiseerde ADG dienstengroep voor de 11e edtie van het ADG Congres. Wij waren vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling en off- & online invulling van het concept voor het thema The Madhouse.

ADG Congres
ADG Congres

Dit was de 11e editie; het gekkengetal. Een ideaal moment om terug te blikken op 11 jaar gekkenhuis. Zo schoot Elon Musk schiet een Tesla auto de ruimte in, de ijskappen smelten, smartphones veranderden ons dagelijks leven drastisch en de ontwikkeling van Quantum Computers is begonnen. Traditioneel worden deze gebeurtenissen weergegeven in kranten. Kranten en media waren de inspiratiebron geworden voor de vormgeving van dit mooie congres.

The Madhouse
The Madhouse
ADG Congres

Het ADG Congres zou plaatsvinden in 2020, maar is door de coronacrisis twee keer verplaatst. Wat dat betreft was het thema The Madhouse nóg relevanter als het jaar daarvoor. De uitwerking is daarin meegegroeid. Niet alleen keken we terug op 11 jaar gekkenhuis, maar ook naar het heden en de toekomst. Want wie bepaalt het verschil tussen gek en geniaal? Social Media? Of toch de wetenschap? Is het allemaal fake news? En hoe ziet leiderschap er eigenlijk uit in deze tijd?

The Madhouse
The Madhouse
The Madhouse
The Madhouse

Het doel van het ADG Congres is om te verrassen, inspireren, en mensen uit te dagen om voorop te lopen. De vormgeving bevatte zowel fake boodschappen als referenties naar de teksten van de sprekers. Ze versterkten de boodschappen van het thema, het congres, en zetten aan tot nadenken en dagen uit tot goed leiderschap in deze gekke tijden.

The Madhouse
The Madhouse

Maar genoeg
over ons

Wat is jouw verhaal? Heb jij een idee voor een maatschappelijk verantwoord project? Zoek je manieren om je product te verduurzamen? Of een passende branding voor je off- en online uitingen? Laat het ons weten. We denken graag mee.